Free Phone Plan

Macam-macam Phone Ada

Nak tahu U Mobile Free Phone Plan?

Disini lah anda boleh tahu macamana boleh dapat Free Phone Plan dari U Mobile jikalau jadikan postpaid plan

Satu IC Satu Phone

Tanpa Bayaran

FREE SmartPhone

Hanyak RM68 sebulan, Pilihlah salah satu smartphone di bawah

VIVO Y16 4+128GB
OPPO A17 4+64GB

Promosi free phone akan tukar dari masa ke semasa, ikut jikalau mahu tahu lebih lanjut wasap 0134513131 kami lebih cepat

Postpaid Plan Yang Sesuai Untuk Anda

telco phone plan sim plan

Tanyak dengan kami

Jikalau Blacklist Postpaid Pun Boleh Daftar Seperti

Satu IC Satu Postpaid Plan SAHAJA, Jadi Seorang hanyak Sekali SAHAJA, boleh daftar seperti contoh:

Contoh Satu

umobile check blacklist

Contoh Dua

umobile check blacklist

Contoh Ketiga

umobile check blacklist

Semua kami tolong daftar untuk mereka dan dapat kekalkan number yang lama atau mahu guna nombor baru pun boleh.

u poster

Semak / Check Blacklist

    Tengok apa yang mereka hadapi dan selepas apa dan jadi

    u mobile happy user

    Saya kaki iPhone, dahulu daftar atas nama personal, tapi sekarang saya daftar atas nama niaga lagi jimat, lagi untung, lagi murah!

    u mobile customer 1

    SmartPhone saya ada, tapi tak ambil pun bayar RM68, ambil free phone plan pun bayar RM68. Jadi ambil atau tak mai ambil leh? Tanyak lah anda sendiri!

    Umobile customer review

    Sudah banyak tahun guna prepaid tak perna dapat free phone, walaupun selalu top up lebih RM80 ke atas. Lepas 6 bulan swith to ni plan saya pilih VIVO Y16 secara percuma.

    Umobile blacklist customer

    Kawanku guna postpaid setiap dua tahu dapat phone secara percuma, Selalu I top up lebih RM100 apa pun tak ada. Kali ni U Mobile dapat jadikan number saya sebagai postpaid dan dapat phone secara percuma.

    umobile CTOS customer

    Sudah lama saya mahu kekalkan number menjadi postpaid, tapi ada blacklist. itu pun cerita lama, nasih baik sekarang u mobile ada tolong kasi jadikan postpaid, lepas 6 bulan saya pun dapat beri iPhone 14 dengan UPayLater Plan.

    Nanti jangan lupa BALAS SMS:

    Balasan SMS adalah sensitif mengikut huruf.
    Simpan SIM U Mobile yang disediakan dengan berhati-hati.
    Setelah SIM pembekal semasa anda tidak lagi berfungsi, tukar kepada SIM U Mobile yang disediakan.

    port-in status
    porting process phone number
    Celcom porting process

    Tak perlu ke mana-mana canter, semua kami akan tolong melalui online, phone call, wasap, email atau pun cara yang lebih senang kepada anda. Hanyak pastikan balas SMS dari Donor Telco sahaja, tak faham tak mengapa call atau wasap 0134513131 sahaja

    See how u mobile business helps their business grow and reduce 50% saving from their existing mobile plan

    Midyson

    Expanding their business and enjoying more saving

    mobile postpaid register under company name

    More benefits register with company name

    Telco Check Blacklist

    Free for Check Blacklist or CTOS with which telco?

    Open chat
    Hi 👋 Sila tanyak jika ada soalan 🤔❓
    Ask me if you have question in mind 🤔❓